15 juni 2017
18:30

Solängens BK Vit

Referat: Masthuggets BK - Solängens BK Vit

I strålande sol var det dags för Solängen Vits sista seriematch. Vi var dock oroliga att det inte skulle bli någon match då motståndarna Masthugget kom ca 15 minuter före avspark. De hade haft problem att få ihop spelare och kom 9 spelare till Match. Vi kom igång bra i första halvlek, rullade boll och kämpade vilket gav en ledning på 5-0 efter första halvlek. I andra fortsatte vi spela bra och rullade in några mål. I tredje halvlek fick vi igång spelet ytterligare. Vi är duktiga att löpa igenom och komma till avslut. Det viktiga är att vi hela tiden försöker rulla bollen och röra på oss. Vi gör även en toppenmatch med försvar och målvakt viket gör att vi inte släpper in något mål. Bra match av hela laget.
Detta var sista matchen under våren för Solängen Vit och det har blivit endast segrar under hela våren. Detta gör att vi bestämt att till hösten gå upp en serienivå med Solängen Vit.
Vi tränar nästa måndag som vanligt och återkommer med träningar efter detta.